Следвайте Гласове в ТелеграмРусия частично ще преустанови действието на данъчните споразумения

...
Следвайте Гласове в ТелеграмРусия частично ще преустанови действието на данъчните споразумения
Коментари Харесай

Русия частично преустановява действието на данъчните споразумения с недружелюбни държави

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Русия отчасти ще прекрати действието на данъчните съглашения с недружелюбни страни, излиза наяве от декрет, подписан от Владимир Путин, оповестен на портала за правна информация.

" Въз основа на нуждата от предприемане на незабавни ограничения по отношение на осъществяването от редица непознати страни на недружелюбни дейности против Руската федерация, нейните жители и юридически лица, издавам декрет да прекратя действието на следните разпореждания на интернационалните контракти на Руската федерация ", гласи текстът.

Президентът разпорежда да се замрази осъществяването на главните правила на договорите, регламентиращи облагането на движимото и недвижимото имущество, дивидентите, лихвите, приходите от услуги и авторски права, таксите и приходите от трудови правни отношения, както и облагането на капитала.

Освен това се прекратява действието на членове, отнасящи се до освобождението от налози, както и на недискриминационни правила, според които данъкоплатците от страните по договорите не би трябвало да заплащат по-обременителни налози от локалните.

В същото време президентът остави в действие нормите за унищожаване на двойното данъчно облагане. По този метод сдруженията, регистрирани в тези страни, ще продължат да могат да

Източници: ТАСС, Риа Новости

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР